garnalen-web

De garnalenkroket van Van Gogh Friet…

Daar is ze dan. Onze eigen Garnalenkroket. Huisgemaakt met hulp van de Aubergerie en een geweldig ondersteunend testteam. Na 6 proefmodellen kwamen we op een mooi resultaat. Na eerst begonnen te zijn met een pover 6- je voor ons eerste model bleven we zoeken naar een mooi garnalenkroketje. We sloten af met onze doelstelling: een keurige 9,5! Daar kan je mee thuiskomen. Wat erin zit? Veel liefde en aandacht! We vertellen graag hoe we onze kroket maken. We nemen een grote lading schalen van garnalen. Daar trekken we met laurier een krachtige bouillon van. Die koelen we terug. Met roomboter van Landwinkel de Kopermolen maken we met bloem een mooie roux. Daar gaat witte wijn, limoen, gerookt paprikapoeder, tabasco en de bouillon bij. Op het laatst voegen we frisse lente-ui en de Hollandse garnalen toe. Paneren in het fantastische bloem van Bakker Boersma met puur ei-wit en we hebben hem. Kom je hem proeven?