McDonalds noemt Kroatische incident opgeklopt

McDonalds laat weten dat de verhaal over personeel van de hun vestiging in de Kroatische plaats Sibenek, dat gewoon doorwerkte toen een vrouw was doodgevallen in de zaak, opgeklopt is.

001_food-image-1042588.jpeg

In Kroati is ophef ontstaan nadat gebleken is dat het personeel van de McDonalds in Sibenik gewoon verder de klanten bediende nadat een vrouw was doodgevallen voor de toonbank van de hamburgertent. Toen de dame niet meer gereanimeerd kon worden, werd haar lichaam naar een hoekje van het restaurant gesleept en werd er een servet over haar hoofd gelegd.
Vermoed wordt dat de vrouw overleed aan de gevolgen van een hartaanval. Kort voor ze de fastfoodketen was binnengegaan, zou ze gezegd hebben dat ze zich onwel voelde. Dat schrijft de Daily Mail.
Getuigen hadden zware kritiek op het feit dat het personeel gewoon de mensen bleef bedienen. Het dode lichaam van de vrouw bleef anderhalf uur in het restaurant liggen tot het werd opgehaald door een begrafenisondernemer.
Een woordvoerder van McDonalds beweert dat de zaak fel werd opgeklopt. Volgens hem bleef enkel de drive-thru operationeel tijdens het treurige voorval en werd het restaurant gesloten tot het lijk werd opgehaald.

Bron: ANP