Meesterijbereiders showen hun passie in Meesterlijk ijs

De SVH Meesterijsbereiders hebben hun eigen boek. Afgelopen week werd het boek Meesterlijk ijs, waarin een groot deel van hen is geportretteerd, ten doop gehouden op het IJscentrum in Wageningen.

001_food-image-1037083.jpeg

Jacques Vos (r), de drijvende kracht achter de ijsopleidingen van het IJscentrum, kreeg als dank voor zijn inspanningen het eerste exemplaar van het boek Meesterlijk ijs uit handen van Luc Blok. Hoewel geen meesterijsbereider hoort Vos wel  degelijk bij de ‘club van ijsgekken’ in Nederland, aldus Blok in zijn woordje.
Het boek, bevat naast algemene info, zeventien portretten van meesterijsbereiders. Ook geven ze allemaal een van hun mooiste recepten prijs. Het boek is bedoeld voor de consument die van koken houdt. Naast andere ijsbereiders kan ook een hobbykok goed met deze recepten aan de slag’, zegt Blok.
Het,  met mooie fotografie, fraai ogende 234 pagina’s dikke boek kost €24,95, ISBN-nummer: 9789053220283.