Snackbar Turbo start Satécafé

Snackbar Turbo start Satécafé

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen 25 gasten terecht bij het eethuisje voor verschillende soorten satéspiezen, schrijft Dichtbij.

Gasten kunnen kiezen uit kipsaté, biefsaté, varkenshaassaté of voor een vegetarische variant. Naast de standaard satésaus staat er ook kerriesaus, soyasaus, champignonsaus en gorgonzolasaus op de menukaart. De spiezen van 200 of 300 gram worden bereid op een lavagrill, wat volgens Cora een bijzondere smaak levert.

‘Toen we deze zaak overnamen was achterin al een eethuisje gevestigd, maar we wisten niet zo goed wat we ermee aan moesten. Totdat onze schoonzoon Tjong onlangs opperde om een satécafé te beginnen. We hebben toen de inrichting aangepakt en er een gezellig restaurant van gemaakt. Het geheel heeft een heel andere uitstraling dan de snackbar en ook de producten verschillen in kwaliteit.’

donderdag 02 februari 2012, www.dichtbij.nl, foto Flickr, Suzanne de Heer