tatta in de aarde

Tatta. oogstfeest op 24 augustus op Stadsboerderij de Vosheuvel

KOM JE Tatta. PROEVEN?

Op woensdagmiddag 24 augustus 2022 vanaf 14.00 uur krijgen alle bezoekers van Stadsboerderij ‘De Vosheuvel‘ een puntzak Vlaamse frites aangeboden, gemaakt van de nieuwe oogst aardappelen. Je bent van harte uitgenodigd om de nieuwe smaakvolle oogst te komen proeven!

EERSTE PUNTZAK FRITES

De eerste puntzak frites wordt door Frituur Van Gogh aangeboden aan Aardappelhandel John van der Kroon hoofdsponsor van deze dag. Met een mooi sponsorbedrag van € 500,- zal ezel “Toos” van “Stadsboerderij de Vosheuvel” het komende  jaar weer van verzorgd  worden.

 

VOOR JONG & OUD

Naast de heerlijke friet van de nieuwe Tatta. worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen (bijv. zaklopen, aardappelrace, workshop frietzak tekenen, ponyrijden, knuffelen met dieren of lekker spelen in de speeltuin). Er is ook levende muziek!

HEB JIJ EEN Tatta. geadopteerd?

Heb jij een Tatta. van Frituur Van Gogh onder je hoede gehad? Neem je oogst aardappels mee naar het Oogstfeest, dan maken wij er ter plekke heerlijke Vlaamse frites van. Natuurlijk kiezen we ook de winnaar van de verkiezing van de Tatta. adoptieouder 2022. Spannend!

 

 

Lid worden van de Facebookgroep Power to the Pieper

Volg alle ontwikkelingen in onze Facebookgroep "Power to the Pieper". Zo mis je niets. Ook kun je delen wat je allemaal meemaakt als adoptieouder. Samen staan we sterk...