Adopteer jij een echte  Fritesplant?

Je kunt nu nog de trotse verzorger worden van een echte Fritesplant. Je krijgt van ons een Fritesplant en ontvangt teeltips over hoe jij je Fritesplant kunt verzorgen. Want als je je plantje vertroetelt, groeien er onder de aarde prachtige aardappels. Met de aardappels van je Fritesplant ben je van harte welkom op het Oogstfeest. Wij maken er mooi frites van. Magic!

Registreer je Fritesplant

Na het ophalen kun je hier je Fritesplant registreren. We geven je af en toe een seintje als er iets moet gebeuren. Natuurlijk ontvang je ook tips om ervoor te zorgen dat je de juiste zorg geeft aan je plantje.

 
Fritesplanten Battle 2018

Patat vs Frites, de battle der titanen kun je hieronder 24/7 volgen. Wie zal er gaan winnen?

Oogstfeest op 29 augustus op Stadsboerderij de Vosheuvel

 

KOM JE PROEVEN?

Op woensdagmiddag 29 augustus 2018 vanaf 14.00 uur krijgen alle bezoekers van Stadsboerderij ‘De Vosheuvel‘ een puntzak Vlaamse frites aangeboden, gemaakt van de nieuwe oogst aardappelen.Je bent van harte uitgenodigd om de nieuwe smaakvolle oogst te komen proeven!

 

EERSTE PUNTZAK FRITES

De eerste puntzak frites wordt namens Vlaams friteshuis van Gogh aangeboden aan Aardappelhandel John van der Kroon hoofdsponsor van deze dag. Met een mooie sponsorbedrag van € 500,- zal ezel “Toos” van “Stadsboerderij de Vosheuvel” het komende  jaar weer van verzorgd  worden.

 

VOOR JONG & OUD

Naast de heerlijke Vlaamse frites worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen (bijv. zaklopen, aardappelrace, workshop frietzak tekenen, ponyrijden, knuffelen met dieren of lekker spelen in de speeltuin).

HEB JIJ EEN FRITESPLANT?

Heb jij een Vlaams friteshuis van Gogh Fritesplant? Neem je oogst aardappels mee naar het Oogstfeest, dan maken wij er ter plekke heerlijke Vlaamse frites van.

 

 

 

Geef jij je club op voor de Van Gogh Oogstfeest Roadshow?

Op woensdag 29 Augustus 2018 viert Amersfoort de geboorte van frites van de nieuwe oogst Aardappels. Natuurlijk met het Oogstfeest wat plaats vindt op Stadsboerderij De Vosheuvel.Maar we gaan deze dag echter ook pad om frietjes uit te delen met onze Foodtrucks De Pieper Mobiel en Frietendorf! We organiseren een echte roadshow.Wil je dat we naar jou toe komen?  Omdat het sowieso vet is, maar ook als er een groep mensen is die wel eens een verzetje verdienen.Laat ons weten waarom het zo tof zou zijn als we komen, met hoe veel porties we rekening moeten houden, jullie voorkeurstijden en de exacte locatie.Weet je 's avonds een gelegenheid waar echt flink gebakken (en gegeten!) kan worden in Amersfoort. Dan komen we na afloop van het Oogstfeest zelfs met de Piepermobiel (v.a. 18u) naar je toe. Gaan we knallen!Zien we mogelijkheden, dan nemen we contact met je op. Geef je club hier op.
Vorig jaar waren we bij Voedselfocus Amersfoort, Humanitas, Rugbyclub Eemland en de basketballers van de Crackerjacks.

Steun Stadsboerderij de Vosheuvel en ezel Toos

 

Stichting Stadsboerderij de Vosheuvel is voor een groot deel van haar werkzaamheden afhankelijk van vrijwilligers, en voor een groot deel van haar inkomsten afhankelijk van donaties.De meeste mensen komen natuurlijk naar stadsboerderij de Vosheuvel voor de dieren. Naast de grotere boerderijdieren zoals de koeien, pony's, ezels, varkens, geiten en schapen zijn er ook kleinere dieren zoals kippen, konijnen en knaagdieren. In onze knuffelweide kunnen jong en oud de geiten aaien en knuffelen.

 

Sponsors

 

Oogstfeest 2017

Archief: Oogstfeest 2017

Oogstfeest Roadshow

Het Oogstfeest journaal!

Fritesplant livestream