Oogstfeest op 29 augustus op Stadsboerderij de Vosheuvel

 

KOM JE PROEVEN?

Op woensdagmiddag 29 augustus 2018 vanaf 14.00 uur krijgen alle bezoekers van Stadsboerderij ‘De Vosheuvel‘ een puntzak Vlaamse frites aangeboden, gemaakt van de nieuwe oogst aardappelen.Je bent van harte uitgenodigd om de nieuwe smaakvolle oogst te komen proeven!

 

EERSTE PUNTZAK FRITES

De eerste puntzak frites wordt namens Vlaams friteshuis van Gogh aangeboden aan Aardappelhandel John van der Kroon hoofdsponsor van deze dag. Met een mooie sponsorbedrag van € 500,- zal ezel “Toos” van “Stadsboerderij de Vosheuvel” het komende  jaar weer van verzorgd  worden.

 

VOOR JONG & OUD

Naast de heerlijke Vlaamse frites worden er ook diverse leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen (bijv. zaklopen, aardappelrace, workshop frietzak tekenen, ponyrijden, knuffelen met dieren of lekker spelen in de speeltuin).

HEB JIJ EEN FRITESPLANT?

Heb jij een Vlaams friteshuis van Gogh Fritesplant? Neem je oogst aardappels mee naar het Oogstfeest, dan maken wij er ter plekke heerlijke Vlaamse frites van.

 

 

Fritesplanten Battle 2018

Patat vs Frites, de battle der titanen kun je hieronder 24/7 volgen. Wie zal er gaan winnen?

Adopteer jij een echte  Fritesplant?

Je kunt nu nog de trotse verzorger worden van een echte Fritesplant. Je krijgt van ons een Fritesplant en ontvangt teeltips over hoe jij je Fritesplant kunt verzorgen. Want als je je plantje vertroetelt, groeien er onder de aarde prachtige aardappels. Met de aardappels van je Fritesplant ben je van harte welkom op het Oogstfeest. Wij maken er mooi frites van. Magic!

Registreer je Fritesplant

Na het ophalen kun je hier je Fritesplant registreren. We geven je af en toe een seintje als er iets moet gebeuren. Natuurlijk ontvang je ook tips om ervoor te zorgen dat je de juiste zorg geeft aan je plantje.

 
 

Oogstfeest 2017

Archief: Oogstfeest 2017

Oogstfeest Roadshow

Het Oogstfeest journaal!

Fritesplant livestream