Fantaseer jij wel eens over een bijzondere snack? Gemaakt met een bijzondere inhoud waar jij veel van houdt. Dan is dit een kans voor jou.

Bij Frituur Van Gogh | Amersfoort maken we al 10 jaar naam met onze Amersfoortse kroketten, kaasouffle’s en bamischijven.  De eerste Amersfoortse rundvleeskroket snack maakten we ter ere van ons 15-jarig bestaan. Tijdens het ontwikkelen werden we gesteund door een testteam. Zo maakten we samen met onze klanten heerlijke Amersfoortse kroketten. In verschillende smaken met ingrediënten van vakmensen uit onze eigen stad. We gebruiken nu al lokale topproducten: Sambal van Sambal Bert, kaas en boter van Landwinkel de Kopermolen, vlees van Het Slagersatelier en brood, bladerdeeg  en paneermeel van Bakkerij Vermeer.

Ter ere van ons 25-jarig bestaan willen we dit kunstje nog een keer flikken. We gaan een nieuwe snack maken met Amersfoort, van Amersfoort, voor Amersfoort.

Hoe doe je mee?

Allereerst zijn we benieuwd welke smaak suggestie je hebt om te verwerken in de nieuwe  snack. We zoeken naar een Amersfoorts product waar we de smaak mee gaan maken. Denk aan de producten van lokale vakmensen die zeer smakelijk zijn. Heb je een idee? Tip ons en stuur een bericht!

Contact
Geef hier aan over welk filiaal je vraag of opmerking gaat.
Bezig met versturen

En dan?

Als we de smaakmaker hebben bepaald kunnen we een testteam vormen. Als lid van het testteam ontvang je een bericht als we een prototype hebben gemaakt wat de moeite van het proeven waard is. De resultaten van de test gebruiken we om tot een mooie, gewaardeerde smaak te komen.

Tadaa: de nieuwe smaak Amersfoortse snack is klaar

We vieren een introductiefeestje en presenteren de nieuwe snack aan Amersfoort. Gedurende een beperkte periode zal de snack te bestellen zijn in onze winkels!