Over ons friteshuis

Je merkt het gelijk als je binnen komt. Dit is geen normale snackbar. Je ziet ons de frites voorbakken waar je bij staat en de inrichting is echt anders. Geen vitrine, geen zitje, maar wel een mooie kroonluchter…

Wat doen wij anders?

  • Wij schillen, snijden en bakken onze frites vers. De patat die je eet was een uur geleden nog een aardappel.
  • Roomijs maken wij niet van poeder met water. Wij gebruiken verse melk, ei, room en vanille.
  • Onze saus is (als je dat lekker vind) de echte Belgische. Dus echte mayonaise, andalouse, tartare, samurai, americain of lekkere pickels.
  • Geen kant&klaar satehsaus. Wij maken de satehsaus zelf, met kruiden, sambal, knoflook en pindakaas.

2 reacties op “Over ons friteshuis”

  1. Hoi Jan, leuk om van je te lezen. Ja je bent echt een van de mannen van het eerste uur. Mooie tijd was dat. Lekker een nachtje doorhalen om een plafond te maken. Goede herinneringen aan. Wip snel eens langs! Groetjes Arn

  2. Hai Arn

    Hoorde van mijn zus dat je bent uitgeroepen tot beste frietbakker van het land.
    Heel hartelijk gefeliciteerd.
    Absoluut verdiend denk ik dan.
    Geinig te weten dat ik je interieur ontworpen hebt.

    Vriendelijke groet
    Jan