Tatta. is een aardappelplantje die je mag adopteren en thuis verzorgen. Je ziet het groeien van plantje tot piepers en kan uiteindelijk je nieuwe aardappels meenemen naar ons oogstfeest. Het kleine plantje heeft allereerst liefde en zorg nodig om te kunnen groeien. De zon, de aarde en water doen de rest.

Je staat er gelukkig niet alleen voor. Op de Power to the Pieper-facebookgroep vinden alle Tatta.verzorgers elkaar. In die groep krijg je leerzame tips om de opvoeding zo soepel mogelijk te laten verlopen. In 100 dagen zie je kleine Tatta. opgroeien tot een flinke plant. Het adopteren van een Tatta. is een feestje voor alle leeftijden. 

 

Reserveer Tatta.

Wil jij zelf aardappelplantje Tatta. thuis verzorgen? Reserveer dan via onderstaand formulier je plantje. In de tweede week van Mei kan je Tatta. afhalen. Je ontvangt via email een uitnodiging om Tatta. af te komen halen. Daarna zet je Tatta. in de tuin of buiten in een flinke emmer met aarde. 



tattapttp


Reserveer hier je Tatta. (aardappelplantje)

Adopteer een Tatta



Plantje

Zet je in voor de Goede Zaak!

bannerpptfb
tattadef e

Power to the Pieper

De pieper is een natuurproduct van eigen bodem. Vol met vitamines en hartstikke lekker. Toch eten we in Nederland steeds minder aardappels. Dat mogen we niet laten gebeuren! Vlaams friteshuis van Gogh voert actie. Want, vers gesneden en meesterlijk gefrituurd wil Nederland wél aan de pieper!



Onze drie winkels in Amersfoort zijn de uitvalsbasis van Power to the Pieper. Ook trekken we het land door met onze foodtrucks de Pieper Mobiel en Frietendorf. Niemand houdt ons tegen! Maar jij kan je ook inzetten voor de Goede Zaak.  Zo kan je lid worden van de actiegroep Power to the Pieper op Facebook.  Samen bedenken we ludieke en lekkere acties. Zo "bekladt" Tatta. verkooppunten van pizza's maar ook andere aanbieders van iets anders dan ... aardappels!

Videoverslag Oogstfeest 2019

Tatta. Oogstfeest

Op zondag 6 september vieren we samen het Oogstfeest in onze winkels. Daar kun je je eigen Tatta. transformeren tot frites. Helaas is er dit jaar geen Oogstfeest op Stadsboerderij de Vosheuvel ivm de corona perikelen.



In de winkels van Vlaams friteshuis van Gogh is het groot feest. De binnenkomst van de nieuwe oogst is voor ons het mooiste moment van het jaar. We laten je vol trots proeven hoe lekker frites van nieuwe aardappels zijn. Power to the Pieper!

credits