Plannen om zelf verse frites te gaan verkopen?

Het aantal keren dat deze webpagina wordt bekeken is stevig gegroeid de laatste tijd. Blijkbaar is het openen van een zaakje met verse friet een uitdagend idee voor veel mensen. En dat is logisch. Een goede frietzaak is economisch zeer rendabel en als je het leuk vindt om met eten bezig te zijn en ook nog graag met mensen omgaat is het helemaal geen gek idee. Bedenk echter wel dat frituren en een zaak draaiende houden ook echt een vak is. Daar wordt wel eens een beetje makkelijk over gedacht…

Starten!

Heb je plannen om zelf een friteszaak te openen? Leuk! Je zult veel vragen hebben en ook goede idee├źn. Tijdens het opzetten van een eigen zaak kan je veel informatie vinden via de Kamer van Koophandel en via de diverse belangen verenigingen voor de Horeca. Zij geven informatie over het de inschrijving in het handelsregister, aanvragen BTW nummer, vergunningen en het handhaven van de Hygi├źnecode voor de Horeca etc... Kijk ook eens op www.starthoreca.nl, daar vind je veel informatie.

Een gezonde basis

Wat lastiger is om te ontdekken hoe de bedrijfsvoering in zijn werk gaat. En dat goed organiseren start bij het opzetten van je zaak. De basis leggen is misschien wel de belangrijkste stap in het hele proces. Wat wil jij gaan neerzetten met je eigen zaak? En hoe wil jij daar leiding aan geven? Wat wil je zelf gaan produceren en wat koop je kant en klaar in? Zal je met je opzet ook omzet, en belangrijker nog, winst maken?

Vragen en hulp

Je leest het al...er zijn veel vragen. Vaak heb je een beeld van wat je wilt. Toch zal je tijdens het starten van je onderneming ook van je pad af "geholpen" worden. Want de locatie vraagt misschien om een ander concept, de gemeente doet moeilijk, of je zal net zien dat er al een zaak zit die roet in je eten gooit.
Inmiddels heeft Arn meer dan 20 jaar ervaring in diverse Horecaprojecten. Van die kennis en knowhow kan je gebruik maken.

Arn kan je helpen met het:

-kiezen van de juiste formule en concept
-contacten met goede leveranciers van apparatuur en grondstoffen
-beoordelen van de juiste locatie
-personeelsmanagement en het drukken van je kosten
-maken van de juiste keuzes in je bedrijfsvoering
-kiezen van de goede receptuur
-leggen van een goede, levensvatbare basis
-genereren van (gratis) publiciteit voor en bij de opening van je zaak
-Social Media
Arn.Vrij

Investeren

Ben je serieus bezig met je plan? Tijd en aandacht zijn nodig voor een goede ondersteuning. Vandaar dat advies niet gratis is. Tarieven worden verstrekt na email contact.

Neem de stap!


Wil je informatie aanvragen voor hulp bij het opzetten van je eigen friteszaak, frietwinkel, cafetaria of snackbar? Vul onderstaand formulier in en Arn neemt contact met je op.
advies
Bezig met versturen