Kleine evenementen in de Coronacrisis periode

Foodtruck Frietendorf is prima inzetbaar. Wij kunnen werken volgens RIVM regels. Per geval maken we een sluitend plan. Informeer naar de mogelijkheden!

Boek Frietendorf van Vlaams friteshuis van Gogh op je feest!

Bedrijfsfeest, huwelijk, jubileum, cadeautje voor je werknemers?  Wil je je gasten verwennen met verse frites van Vlaams friteshuis van Gogh?  Dan is onze Foodtruck Frietendorf je keuze! Vanuit deze omgebouwde brandweerauto serveert onze crew op jouw evenement tot maar liefst 300 puntzakjes frites per uur. Van bedrijfsetentje tot bruiloft we doen het allemaal, en het enige dat we nodig hebben is een stopcontact. Wij zorgen verder voor alles.

Verwen de bouwvakker!

afasfd

Prijswinnende Patat Frites

Goudgele frites in een puntzakje met echte romige Vlaamse mayonaise, andere zelfgemaakte sauzen en wat fijn zeezout. Zelf gesneden en met liefde gebakken in onze brandweerwagen.
frietzak vierkant web

Onze Vlaamse mayonaise

Echte Vlaamse frites is een frites met Vlaamse mayonaise. Een eerlijke saus met raapolie, eigeel, mosterd, azijn en een snufje zout. Onze natuurlijke mayonaise brengt je puntzakje frites in balans.
mayo vierkant web

Onze aardappels

In de brandweerwagen staat de aardappel centraal. Om ervoor te zorgen dat we het hele jaar door een lekker frietje maken wisselt de aardappel die wij gebruiken door het jaar een aantal keer. Power to the Pieper dus…
aardappels

Foodtruck Frietendorf van Vlaams friteshuis van Gogh Amersfoort

Bedrijfsfeest, huwelijk, jubileum? Wil je je gasten verwennen met verse frites van Vlaams friteshuis van Gogh? Dan is onze Foodtruck Frietendorf je keuze! Vanuit deze omgebouwde brandweerauto serveert onze crew op jouw fuif tot maar liefst 300 puntzakjes frites per uur. Van bedrijfsetentje tot bruiloft we doen het allemaal, en het enige dat we nodig hebben is een stopcontact. Wij zorgen verder voor alles.www.vangoghfrites.nl/foodtrucks/frietendorf

Geplaatst door Vlaams friteshuis van Gogh Amersfoort op Maandag 10 februari 2020

" Ik vond de communicatie vooraf prettig. Duidelijke offerte. De aankomst en het opbouwen verliep ook prima.  De friet was heerlijk. Verder heb ik alleen positieve berichten gehoord. Bedankt!  "
Anneke van de Amerpoort

Informeer nu naar Foodtruck Frietendorf en stuur ons een berichtje!

Frietendorf, Ik geef een feest!
Vertel ons alles over je feest of evenement!
Alleen invullen als je al een datum weet...

We maakten al een feestje voor:

Voor grotere feesten kan onze Foodtruck de Pieper Mobiel uw keuze zijn!

Adresgegevens

Frietendorf
Langestraat 143
3811 AE Amersfoort
Mail: frietendorf@vangoghfrites.nl

Frietendorf Foodtruck: Betaalbaar vanaf ongeveer 100 porties verse frites

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is Frietendorf geschikt voor jouw feest?

Afmetingen van de wagen: 6 meter lang 2,5 meter breed (4,5m met luifel) We gebruiken gelukkig niet veel stroom met de wagen, een 220V stopcontact is voldoende.

Frietendorf plattegrond