Experiment met huisgemaakte Kaassoufflé
Sinds enige tijd werken we aan een nieuwe kaassoufflé. We begonnen dit traject met het ontwikkelen van een kaaskroket. Maar na enig experimenteren ontdekten we dat we ook in staat zijn om een mooie huisgemaakte kaassoufflé te componeren!
We smelten de kazen
We gebruiken kaas en boter van Zuivelboerderij de Kopermolen. Verder verwerken we bloem, paneermeel en bladerdeeg van Bakker Boersma. Op en top ingredienten die bij ons passen en vakmanschap en kwaliteit met zich mee brengen.
Help mee de ultieme kaassoufflé te maken
Wil je betrokken zijn bij het maken van de ultieme kaassoufflé? Neem dan zitting in de testgroep op Facebook. Hier plaatsen we iedere keer als we een nieuw prototype hebben gemaakt een oproep zodat je kunt komen proeven en testen. Aan de hand van deze feedback verbeteren we de soufflé. Meedoen? Geef je hier op!
De zelfgemaakte kaassoufflé is alleen verkrijgbaar voor deelnemers aan het testteam! Deelname is gratis.