Nu verkrijgbaar: de Amersfoortse Wildkroket

Afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een nieuwe zelfgemaakte kroket. Met slagerij Jochem Diekerhof en Han Everts van restaurant de Aubergerie ontwikkelden we een heerlijke herfstkroket met zwijn.

Mild-Wild!

In het kroketje vind je tijm, kruidnagel, een vleugje knoflook en Everzwijn. De kroket wordt natuurlijk gepaneerd in het paneermeel van bakker Boersma. Om de kroket te kunnen onderscheiden van de Amersfoortse kroket hebben we aan het paneerlaagje wat peterselie toegevoegd. Smaakt heerlijk en ziet er goed uit. De smaak is licht geworden. In eerste instantie denk je bij wild aan zware tonen. We hebben er voor gekozen om toch niet die zware kant op te gaan.

zwijn obelix

Verder lekkers

Vanzelfsprekend gebruiken we bij de bereiding bio-boter van zuivelboerderij de Kopermolen in Leusden. Bloem betrekken we van bakker Boersma.

De Amersfoortse kroket

Natuurlijk blijven we ook de Amersfoortse kroket voor jullie maken. Die topper houden we er gewoon in.

[dt_button size=medium animation=none icon= icon_align=left color= link=https://vangoghfrites.nl/amersfoortse-kroket/ target_blank=true]Lees meer over de Amersfoortse kroket[/dt_button]