Nieuw lifestyle magazine Lekker Gezond

Lekker Gezond is een nieuw lifestylemagazine van de makers van gezondNU. Na veel positieve reacties op de eerste editie is nu ook editie twee vandaag verschenen. Het laat zien dat over gezond n lekker eten nog veel nieuws is te ontdekken. Lekker Gezond is genieten van eten en snappen wat je lichaam nodig heeft. Lekker Gezond is goed koken, verstandig kopen en uitbundig voor jezelf zorgen. Lekker Gezond is lekker!
lgez
In deze editie van Lekker gezond ditist Wendy Walrabenstein. Als bankier deed zij ooit zaken met mensen uit de Quote 500, als ditist doet ze nu zaken met mensen zoals jij en ik. Ze deelt eetadviezen uit, die beter renderen dan alle spaarrentes bij elkaar! Waarom kleeft er aan gezond eten en koken met verstand, zon saai en moeten-imago? En kan dat anders? Lekker Gezond 2 zoekt dat uit!

Verder in Lekker Gezond: hoe komt een vis aan zijn gezonde vet? Wat is het effect van te veel zout? En sterke botten? Er is meer dan melk. Natuurlijk fantastisch lekkere recepten, columns van Rineke Dijkinga, Ella Mills, Samuel Levie en Caz Hildebrand. Tot slot: is het paleodieet nog steeds hot of een keiharde aanslag op je portemonnee?

Bestel Lekker Gezond zonder verzendkostenof neem een abonnement.