Week van de Friet

Van 30 september tot 8 oktober is het Week van de Friet. Wij hadden wat leuke acties:

  • Ontvang een blanco friteszakje, maak je eigen design met je kleurpotloden, plakplaatjes, hand-lettering en neem dit prachtige lege zakje mee naar onze winkels. Wij scheppen hem voor je vol!
  • Geef je op voor onze tag- meet&friet actie op Facebook. Tag diegene waarmee jij wel een frietje wil komen maken n eten, vertel ons waarom jullie willen komen (ontroerende verhalen graag!1f603.png ) en wie weet zien we elkaar op 6 oktober!

Inmiddels hebben we op 6 oktober zon 40 mensen getrakteerd op een hapje en een drankje. De aanwezigen mochten helemaal zelf hun frietje maken: schillen, snijden, voorbakken, afbakken en een puntzak volscheppen.

Marion Bloemendal StolwijkOh wat zou dit gezellig zijn met jouKayleigh BloemendalDan is het nog maar 3 weken voordat je voor 2 maanden naar Spanje vertrekt om stage te lopen bijwww.paardinnoodspanje.nlDus even quality time voor moeder en dochter zou top zijn

Vlaams friteshuis van Gogh AmersfoortSaskia Koers-MolIk zou het heel leuk vinden om na 16/17 jaar weer eens een frietje te maken bij jullie. En dan uiteraard metJurmain Koerswaar ik in die tijd verkering mee kreeg en nog altijd mijn beste vriend en liefde van mijn leven is.

Boukje Hilhorst-DondersIk zou wel met Tobias, mijn zoontje van 7 jaar, zelf friet willen maken. Hij vroeg zich af of hij friet zou kunnen maken als hij aardappels door een tennisracket zou slaan. Lijkt me een mooie kans om te ervaren hoe het er echt aan toe gaat

Het was een leuke avond! En we hebben wel friet kunnen maken door een aardappel door het tennisracket te slaan. We zijn de staafjes nog bij elkaar aan het zoeken!