Ben je fan van Amersfoortse kroketten? Wil je weten hoe we onze kroketten maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We organiseren namelijk workshops in de prachtige keuken en cursusruimte van het KookCollege. Ben je nieuwsgierig of jij heerlijke kroketten kunt maken? Dat kan jij!
Je leert een salpicon maken, kroketten vormen, paneren en frituren.
Wil je nu leren om onze met goud bekroonde Amersfoortse kroket te maken? Tijdens de workshop kroketten maken leer je alles. Van het bereiden van de vulling, het paneren tot het correct frituren van de kroket. We leren je ook wat fijne kneepjes zodat leeglopende kroketten voorkomen kunnen worden. De workshop duurt ongeveer twee en een half uur. Natuurlijk proef je de door jezelf gemaakte kroketjes.
We ontvangen je in de prachtige keuken van het KookCollege op de Isselt.
Na de workshop krijg je een pakket mee naar huis waarmee je thuis zelfgemaakte kroketjes kunt maken.
Nu kun je ook vegetarische kroketten leren maken!
Wil je heerlijke vegetarische kroketten leren maken? Dat kan. We hebben ruimte voor liefhebbers van vega.
Data:
Zaterdag 1 juli 2023
Zondag 29 oktober 2023
Groepen
Workshops kunnen ook een heel leuk bedrijfsuitje of groepsactiviteit zijn. We stellen graag een leuk evenement voor je samen. Er zijn vele mogelijkheden voor groepen van 15 tot 25 mensen.
Vraag informatie voor maatwerk oplossingen.Mail je vraag naar: workshop@frituurvangogh.nl.
Amersfoortse rundvleeskroket
Met scharrelrundvlees, bouillon, knolselderij, wortel, foelie, laurier, mosterd.
Wil je een e-mail ontvangen als we nieuwe data publiceren?
Vul dan hieronder je e-mailadres in!