Leer de fijne kneepjes

Ben je fan van onze frietjes en Amersfoortse kroketten en  wil je weten hoe we alles zo lekker kunnen maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We organiseren namelijk twee soorten workshops in de prachtige lokatie van het KookCollege.

  1. Workshop Kroketten maken
    Je leert een salpicon maken, rollen, paneren en frituren.
  2.  Workshop Frites maken
    Je leert verse friet bakken als een vorst en je maakt zelf mayonaise.

Deze workshops kan je boeken met je vrienden waarbij je andere liefhebbers treft. Voor besloten groepen maken we een aanbieding op maat.

Workshop 1: Amersfoortse kroketten maken

Wil je nu leren om onze met goud bekroonde Amersfoortse kroket te maken?  Tijdens de workshop kroketten maken leer je alles.  Van het bereiden van de vulling, het paneren tot het correct frituren van de kroket. We leren je ook wat fijne kneepjes zodat leeglopende kroketten voorkomen kunnen worden.

De workshop duurt ongeveer twee en een half uur. Natuurlijk proef je de door jezelf gerolde kroketjes.

Na de workshop krijg je een pakket mee naar huis waar je thuis zelfgemaakte kroketjes van kunt maken.
We ontvangen je in de prachtige keuken van het KookCollege op de Isselt.

Workshop 2: Verse Frites maken

Van snijden tot afbakken en het maken van mayonaise:  leer het allemaal tijdens de Workshop Frites maken. Samen doorlopen we alle stappen. Na de workshop kan jij thuis een heerlijke zak friet op tafel zetten.

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Nog geen datum bekend in 2020

Groepen

Workshops kunnen  ook een heel leuk bedrijfsuitje of groepsactiviteit zijn.
Vraag informatie voor maatwerk: workshop@vangoghfrites.nl.

Boeken