Ben je fan van  Amersfoortse kroketten? Wil je weten hoe we onze kroketten maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We organiseren namelijk workshops in de prachtige keuken en cursusruimte van het KookCollege. Ben je nieuwsgierig of jij heerlijke kroketten kunt maken?

Dat kan jij!

 

 

 

Je leert een salpicon maken, kroketten vormen, paneren en frituren.

Wil je nu leren om onze met goud bekroonde Amersfoortse kroket te maken?  Tijdens de workshop kroketten maken leer je alles.  Van het bereiden van de vulling, het paneren tot het correct frituren van de kroket. We leren je ook wat fijne kneepjes zodat leeglopende kroketten voorkomen kunnen worden. De workshop duurt ongeveer twee en een half uur. Natuurlijk proef je de door jezelf gemaakte kroketjes.

We ontvangen je in de prachtige keuken van Het Kook College op de Isselt.

Na de workshop krijg je een pakket mee naar huis waarmee je thuis zelfgemaakte kroketten  kunt maken.

Data:

Zondag 7 april 2024 (Uitverkocht)

Zaterdag 25 mei 2024 (Nu boeken)

Zaterdag 6 juli 2024 (Nu boeken)

Zondag 29 september 2024 (Nu boeken)

 

 

 

 

Groepen

Workshops kunnen  ook een heel leuk bedrijfsuitje of groepsactiviteit zijn. We stellen  graag een leuk evenement voor je samen. Er zijn vele mogelijkheden voor groepen van 15 tot 25 mensen. 
Vraag informatie voor maatwerk oplossingen. Kosten starten bij 1500 euro ex btw voor een groep tot maximaal 25 personen.

Mail je vraag naar: workshop@frituurvangogh.nl.

Amersfoortse rundvleeskroket

Met scharrelrundvlees, bouillon,  knolselderij, wortel, foelie, laurier, mosterd.

 

De workshops zijn zeer snel volgeboekt. We zoeken naar mogelijkheden om nieuwe data aan te bieden. Schrijf je in voor de updates onder het boekingsformulier. Je ontvangt dan een bericht als we nieuwe data publiceren. Bedankt voor je geduld.

Wil je een e-mail ontvangen als we nieuwe data publiceren?

Vul dan hieronder  je e-mailadres in!

Workshops